B12 עם חומצה פולית

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

12/01/2015 | 09:52 | מאת: דני

בוקר טוב במשך שנים אני לוקח מידי פעם באופן לא הכי סדיר פעם פעמיים בשבוע B12 מתחת ללשון של bevitex על פי המלצת רופא בגלל פרינשס אנמיה בפעם האחרונה בבית מרקחת הציעו משהו דומה B12 עם חומצה פולית לא ידעתי עם לקחת את זה או להמשיך עם ה bevitewx הישן. בסוף לקחתי את התוסף החדש עם חומצה פולית אציין שיש לי גם המוגלובין על הסף הנמוך. האם כדאי לקחת עם חומצה פןלית בברכה

חומצה פולית הינה ויטמין מקבוצת B, וחוסר בה עלול לגרום לאנמיה שדומה לאנמיה של חוסר B12, ממליצה להיוועץ ברופא מהו התכשיר/המינון המתאים ביותר עבורך.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי