אדרונקס וזיקפה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/11/2014 | 15:56 | מאת: Miro

התחלתי לקחת אדרונקס 2 מ"ג שזה אומר חצי כדור. הפסיכיאטר המליץ לי בשבועיים הראשונים לקחת חצי כדור ואחר כך כדור שלם (4 מ"ג). אני נמצא רק ביום השלישי של הטיפול ובשלושה ימים האלה אין לי זקפת בוקר כפי שהיה לי בדרך כלל בבוקר. אני מעולם לא לקחתי תרופות מהסוג הזה, זאת הפעם הראשונה. השאלה שלי אם זאת תופעה התחלתית חולפת?

כמו בכל תרופה, השימוש באדרונקס עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים, הפרעות במערכת המין הגברית כגון אין אונות הינן תופעות לוואי שכיחות של הטיפול בתרופה. יש לציין כי תרופות רבות להתוויה זו עלולות לגרום לתופעות לוואי במערכת המין הגברית בחלק מהמשתמשים. לא ניתן לקבוע אם תופעת הלוואי תחלוף. במידה ותופעת הלוואי אינה חולפת ואינה נסבלת מבחינתך, מומלץ לפנות לרופא ולהיוועץ עמו על המשך הטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי