נטילת ציפרלקס

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

07/10/2014 | 21:02 | מאת: שיר

שלום אני נוטלת ציפרלקס 10 מיליגרם תקופה של 4 חודשים ואני מרגישה תופעה של חוסר איזון בהליכה מין סחרחורות שנעלמות וחוזרות כל הזמן האם זה נורמאלי? האם כדאי לי להחליף כדור? רק אוסיף ואומר שהכדור עוזר לי בשאר הבעיות ויש לי חשש להחליף או להוריד מינון אבל גם החוסר איזון משגע אותי

כבכל טיפול תרופתי בנוסף לפעילות הרצויה של התרופה בזמן השימוש בה עלולות להופיע תופעות לוואי. טשטוש וסחרחורת הינן תופעות לוואי ידועות של הטיפול בתכשיר. ניתן לשקול ליטול את הכדור לפני השינה על מנת שתופעות לוואי אלה יטרידו אותך פחות. יש לקחת בחשבון שחוסר איזון בהליכה מעלה את הסיכון לנפילה ובמידת הצורך יש לאמץ אסטרטגיות למניעת נפילות. לפני מתן טיפול תרופתי יש לשקול את התועלת הצפויה מהטיפול מול הסיכון שבתופעות הלוואי. במידה והתופעות עליהן התלוננת אינן משתפרות ואינן נסבלות מבחינתך, ניתן לפנות לרופא ולהיוועץ עמו בנוגע להחלפת טיפול.

19/10/2014 | 12:17 | מאת: שיר

בהמשך לתגובה שקיבלתי רציתי לדעת האם חלק מהתופעות לוואי יכול להיות סחרחורות כמו ורטיגו למשל אחרי נסיעה ברכב ?

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי