ארקוקסיה.

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

19/05/2014 | 18:13 | מאת: יוסי

ערב טוב רציתי לדעת בבקשה האם מותר לשתות אלכוהול בזמן שימוש בתרופה מכיוון שאין התייחסות בעלון לגבי זה תודה יוסי

לא ידוע לי על הנחייה של הימנעות מצריכת אלכוהול מתונה במהלך הטיפול. עם זאת, תתכן עלייה מסוימת בסיכון לכיבים בקיבה בשילוב השניים בעיקר באוכלוסיות בסיכון. כמו כן, קיימים דיווחים על סחרחורת וישנוניות בחלק מהמטופלים בארקוקסיה ויש לקחת זאת בחשבון בייחוד בשילוב עם אלכוהול ולהימנע מביצוע פעילויות המחייבות ערנות וריכוז תחת השפעה זו.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי