האם ייתכן שנטילת hns גורמת לעצירות?

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

23/09/2019 | 10:36 | מאת: הדרית

היי, התחלתי ליטול hns בעקבות נשירה חמורה. אני נוטלת את זה כבר שבוע לא בארוחות כפי שרק עכשיו ראיתי שמומלץ. בכמה ימים האחרונים יש לי עצירות נוראית האם ייתכן שזה קשור? אני זוכרת שבעבר הייתי נוטלת בי-12 וזה גם היה עושה עצירות..

ככלל, תופעה המופיעה בסמיכות לתחילת טיפול או עליית מינון מעלה את הסבירות לקשר סיבתי בין תופעת הלוואי לתכשיר שנלקח עם זאת, HSN הינו תוסף תזונה ולא תרופה על כן המידע אודות יעילות, בטיחות ואיכות הינו מוגבל ולא ניתן לקבוע האם מדובר בתופעת לוואי של התכשיר או סיבה אחרת.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי