אליקויז תרופה לדלול דם.

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

05/05/2019 | 00:16 | מאת: רינה

עד עתה קיבלתי קומדין, יש לי מסתמים ביולוגיים בלב.עם פרפור פרוזדורים, כמו כן היה לי תסחיף . כשלקחתי אליקויז התחלתי להרגיש עקצוצים בכל הגוף. האם זו תופעה ידועה? ומה ניתן לעשות? זה מפריע לי מאוד.

כל טיפול תרופתי עלול לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים, המידע אודות תופעות לוואי מופיע בעלון המצורף לתכשיר, אך יכולות להופיע גם תופעות לוואי שאינן צפויות לתכשיר. התכשיר יכול לגרום למגוון תופעות לוואי עוריות וכן לגרד. במידה והתסמין הופיע בסמוך להתחלת הטיפול ולא נמצא גורם אחר להופעתו, עולה הסבירות כי ניתן ליחסו לטיפול התרופתי. במידה והתופעה אינה משתפרת או במידה ומופיעים תסמינים נוספים, יש לפנות לרופא לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי