כדור זאלדיאר השימוש בו והאם יש בו תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

05/03/2019 | 18:04 | מאת: גיורא

אנו כדור אני נוטל כדור גלוקמין לסכרת וכדור זאלדיאר נגד כאבים בימים האחרונים יש לי ירידת סוכר חזקה האם זה כשור לנטילת שתי התרופות ביחד? ומה אני אמור לעשות בנושא?

התכשיר זאלדיאר מכיל את החומרים הפעילים paracetamol ו-tramadol. דיווחי היפוגלקמיה (ירידה ברמות הגלוקוז בדם) דווחו במהלך הטיפול בתרופה tramadol (בעיקר ב-30 יום הראשונים לטיפול). מצב של היפוגלקמיה יכול להיות מסוכן ולכן יש לפנות לרופא בהקדם על מנת להיוועץ עמו בנוגע להמשך הטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי