טרבינאפין של טבע - רגישות לתרופה?

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

15/02/2019 | 08:58 | מאת: י

שלום, קיבלתי טיפול תרופתי של טרבינאפין למרות שההפטרת לא חזרה אבל כדי למנוע אותה אחת ולתמיד ( יש לי קצת בציפורן). לקחתי את הכדור ותוך שבוע הרגשתי רע זה התבטא: בחולשה קשה גוון עורי צהוב ויש לי טעם ממש מגעיל בפה. התקשרתי לרופא משפחה אבל לא חזר אליי כתוב לא להפסיק את הטיפול. האם עליי להפסיק את הטיפול? האם אני רגישה? מה יקרה אם אפסיק? והאם יש תרופות אחרות שאוכל לקחת ואיזה? תודה

הצהבת עור חולשה עלולות להיות תסמינים לתופעות לוואי כבדיות. לא ברור מהפנייה האם טופלת בתכשיר שבוע בלבד או טופלת בעבר וחזרת לטיפול. יש לפנות לרופא מיידית לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי