תופעות לוואי גלולת אלה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

27/01/2019 | 16:43 | מאת: אורחת1

תוך כמה זמן מלקיחת הגלולת אלה (של היום שאחרי, עד 5 ימים, שימוש פעם אחת) אמורים לעבור התופעות לוואי? (חוץ מהאיחור במחזור) תופעת לוואי כגון גרד באיבר המין, שאם הזמן רק מחמיר יותר ובנוסף נגרם גם בריחת שתן, האם זה לא בכלל קשור לגלולה? זה התחיל יום אחרי הלקיחה

גרד גניטלי והפרשה מהנרתיק הינן תופעות לוואי ידועות אך נדירות לתרופה. לא ברור כמה זמן את סובלת מתופעות אלה, אך אם מחמירות ולא חולפות, יש לפנות לרופא לבירור וטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי