תופעות לוואי מהזרקת פרוליה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

18/12/2018 | 14:57 | מאת: עגיב לאה

קיבלתי זריקת פרוליה לפני קצת יותר משבוע היות ואני סובלת מאוסטופורוזיס. התחילו כאבים נוראיים ברגל שמאל מאחורי הברך והתפשטו לגב כף הרגל אני לא יכולה לדרוך על הרגל וללכת כאבים נוראיים גם במנוחה. האם זו תופעת לוואי של הזריקה ומה עושים?אני כל הזמן במיטה לא יכולה לעשות אפילו תנועה קלה עם הרגל. תודה לתשובתכם המהירה.

בין תופעות הלוואי האפשריות במהלך הטיפול בתרופה פרוליה: כאבים בגפיים, כאבי גב, כאבי גידים, עצמות ושרירים. בדיווחים לאחר שיווק הכאבים הופיעו בין יום לאחר מתן עד מספר חודשים לאחר המתן. אם המצב לא משתפר/אם יש תסמינים נוספים שלא צייינת- פני לרופא לבירור ולטיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי