האם זה נובע מהטופיתרים

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

15/11/2018 | 00:29 | מאת: ג

שלום ד"ר אודה לעזרתך אני ממש מודאגת התחלתי לקחת כדור טופיתרים לכאבי ראש... ומאז שהתחלתי לקחת האצבעות של הידיים נרדמות לי ואני מרגישה חולמנית. היום (היום השלישי שאני לוקחת) על הבוקר נתקעתי במישהי בכביש רגיל לחלוטין בלי שום סיבה. פשוט עופפתי... זה מהכדור לדעתך?

טופתרים הינו תכשיר המכיל את החומר הפעיל topiramate. ככל תרופה, גם זו עלולה לגרום לתופעות לוואי בחלק מהמשתמשים. נימול, עייפות, חולמנות וישנוניות הינן תופעות לוואי שכיחות מאוד לתכשיר. כיוון שהתופעות ידועות ושכיחות והופיעו עם תחילת הטיפול בתכשיר ניתן לייחסן בסבירות גבוהה לטיפול. חשוב מאוד לא לנהוג כל עוד הנך סובלת מתופעות לוואי אלה (עייפות/חולמנות).

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי