תופעות לוואי מהמגה גלופלקס

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

14/09/2018 | 18:16 | מאת: פליקס

האם לקיחת כדורים יכולה לגרום לתופעות של דמוי אקזמה בכפות הידיים והרגליים? תו

המוצר הינו תוסף תזונה ואינו תרופה ולפיכך המידע על יעילותו, בטיחותו ואיכותו, מוגבל. תגובות עוריות שונות יכולות להופיע במהלך הטיפול במוצר, אך יתכן, כי התגובה הופיעה ללא קשר לתכשיר. כאשר תופעה מתרחשת בסמוך להתחלת טיפול או העלאת מינון ומשתפרת עם הפסקת טיפול/הפחתת מינון עולה הסבירות לקשר בין תכשיר לתופעה (כלל זה אינו נכון תמיד). כיוון שמדובר בתוסף תזונה ולא בתרופה חיונית, ניתן להפסיק טיפול ובמידה ולא משתפר לפנות לרופא לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי