הזרקת דיפרוסאן האם יש תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/08/2018 | 15:53 | מאת: חנה

אם דיפרוסאן שהוזכר לי לברך יכול לגרום לי לכאבי ראש גודש באף עיטושים רבים צריכה בעינים ועובד בפה?

Diprospan הינה תמיסה להזרקה אשר מכילה שתי נגזרות שונות של הסטרואיד Betamethasone. כמו בכל טיפול תרופתי עלולות להופיע תופעות לוואי. ככלל, כאשר תופעות מופיעות בסמוך לתחילת הטיפול בתרופה ומשתפרות עם סיום הטיפול או הפחתת מינון, עולה הסבירות כי ניתן ליחסן לתרופה, אך מובן שאין הדבר נכון תמיד. תופעות אלו יכולות להיות תסמינים להתפתחות של אלרגיה, שפעת או מחלה אחרת. במידה ומצבך לא משתפר או מחמיר, יש לפנות לרופא.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי