השפעת שיח אברהם על בדיקות פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

01/07/2018 | 15:55 | מאת: מורן

שלום, האם נטילה יומיומית ממושכת (מעל שנה) של תמצית שיח אברהם מצוי, יכולה להשפיע על בדיקות פרופיל הורמונלי בדומה לנטילה של גלולות למניעת הריון? תודה

שלום רב, יש לקחת בחשבון כי המידע אודות בטיחות יעילות ואיכות תוספי תזונה הינו מוגבל. התמצית הינה בעלת פעילות דופאמינרגית והשפעה על הפרשת פרולקטין (הורדת רמת פרולקטין). כנראה ללא השפעה על טסטוסטרון אך מחקרים מסוימים מצביעים על השפעה פוטנציאלית על פעילות אסטרוגן ופרוגסטרון.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי