תרגין 29 מג איך אמורים לקחת ?

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

17/04/2018 | 13:14 | מאת: אילנה

יש לי גרורות בעצמות. עד עתה קבלתי פעמיים ביום טרגין 10 מג בשילוב עם 40 ויפות אופטלגין גם פעמיים ביום. האונקולוגית העלתה לי ל20 מג פעמיים ביום . כמה שעות צריכות לעבור בין לקיחת המנה השנייה? תודה

22/04/2018 | 10:52 | מאת: ד"ר יהודית שטיינמץ

בהעדר הוראה אחרת מהרופאה המטפלת , מומלץ לחכות 12 שעות בין נטילת המנות. יש לציין כי תופעות הלוואי של התכשיר, אשר כוללות דיכוי של מערכת העצבים המרכזית, עלולות להתבטא ביתר עם העלייה במינון. מומלץ להמנע מנהיגה ומעשיית פעולות הדורשות ריכוז ועירנות סביב השינוי במינון.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי