תופעות לווי של תרופה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

12/03/2018 | 19:08 | מאת: בלהה

יכול ליהיות שהתרופה דופלקס 5/80 נותן תחושה של שפעת וגורמת לחום בפנים והחזה.

13/03/2018 | 15:22 | מאת: ד"ר יהודית שטיינמץ

התכשיר Duplex מותווה לטיפול ביתר לחץ דם, ומכיל שני חומרים פעילים- AMLODIPINE ו VALSARTAN. לתכשיר זה תופעת לוואי של שפעת, אשר עלולה להופיע בכ 2% ממשתמשי התכשיר. בנוסף, תופעת לוואי של הסמקה הינה תופעת לוואי נפוצה, אשר עלולה להופיע בכ 1-10% מהמשתמשים בתכשיר. במידה ותופעות הלוואי אינן חולפות, או שהן מחמירות, יש לפנות לרופא המטפל להמשך בירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי