נשירת שיער מוגברת בהנקה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

04/12/2017 | 14:06 | מאת: פורמולה לשיער

היי. ראיתי שיש פורום על נשירת שיער ו נטילת הפורמולה HSN . אך לא הבנתי את תשובת הרוקחת בעיניין תופעות הלוואי שלה. אני אתמול לראשונה קיבלתי מרשם מ הרופאה אני בחורה מניקה 10 חודשים אחרי לידה אני סובלת מ נשירת שיער חמורה ורציתי לדעת האם יש תופעות לוואי והאם היא מתאימה בהנקה והאם אכן היא מסייעת ?

נשירת שיער הינה תופעה ידועה לאחר לידה. התכשיר הינו תוסף תזונה ולא תרופה. המידע אודות יעילות, בטיחות ואיכות של תוספי תזונה הינו מוגבל. על מנת לקבל תשובה פרטנית, מומלץ לפנות למרכזי המידע המתמחים בבטיחות הטיפול תרופתי בהריון והנקה מרכז הריופון באסף הרופא (08-9779309- בתשלום) או המרכז למידע תרופתי בבלינסון (03-976911).

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי