מטרת התרופה ואופן השימוש בה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

24/11/2017 | 16:18 | מאת: זאלידר

1. יש לי בעיה וותיקה בקרסול שמאל (מעט כואב ,מגביל את התנועה, ונפוח) ובעיה חדשה בברך ימין (יש תחושה כאילו הברך מתפרקת) הרופא קבע שיש לי דלקת בכל אחד מהמקומות האלה ורשם לי זאלידר במטרה להוריד את הדלקת. האם תרופה זו מורידה דלקת? או שמא היא רק תרופה להחלשת כאבים? 2. האם לקחת את התרופה אחרי אוכל? או לפני אוכל? 3. אני בת 69 לוקחת תוספי מזון. לא לוקחת תרופות.

התכשיר zaldiar מכיל שתי תרופות tramadol שהינו משכך כאבים ו-paracetamol, שהינו משכך כאבים ומוריד חום. הטיפול ניתן להקלה סימפטומטית של כאב ולא מפחית דלקת באופן ישיר. אין חשיבות לנטילה עם אוכל.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי