אפשרות לנזקים משקיות אריטריל

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

01/11/2017 | 08:04 | מאת: אורנשטיין נעמי

עקב מחלה עברתי כריתת כליה. ישלי כליה אחת. האם האריטריל בשימוש ממושך יכל לגרום נזק לכליה

התכשיר Arthryl מכיל glucosamine sulfate ו- sodium chloride ומותווה לטיפול בסימפטומים של אוסטאוארטריטיס. במסגרת המחקרים הקליניים אודות התכשיר, לא נכללו מטופלים בעלי ליקויים בתפקודי כבד או כליה, ועל כן אין המלצות להתאמת מינון באוכלוסיות אלו. לא ציינת בפנייתך האם תפקודי הכליה היחידה תקינים. מומלץ להתייעץ ברופא המכיר את ההיסטוריה הרפואית לפני תחילת שימוש בתכשיר.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי