תופעות לוואי של תרופת פרמיקסון

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

27/03/2017 | 08:56 | מאת: תומר

שלום אני סובל כמה שנים בכאבים לאחר שפיכה וקושי ומתן שתן . לאחר בדיקה תקינות גודל ערמונית הרופא נתן לי תרופה לניסיון פרמיקסון . רציתי לדעת אם תרופה גורמת לירידה במצב הרוח ואם יש לה השלכות על התפקוד המיני ואיכות הזרע . אשמח לתשובתכם .

התכשיר PERMIXON מכיל תמצית של הצמח "דקל ננסי". מנגנון הפעולה של התכשיר אינו מובן במלואו, אך במחקרים שונים נצפה שיפור בתסמינים המקושרים להגדלת ערמונית בשימוש בתכשיר. בין תופעות הלוואי הנפוצות המקושרות בשימוש בתכשיר: כאב ראש, כאבי בטן ובחילות. קיימים דיווחי תופעות לוואי שהתקבלו לאחר השיווק של התכשיר אודות שינויי ליבידו בעקבות נטילת התכשיר ושינויי מצברוח (אגיטציה, כעס,דכאון וכו'). יש לציין כי אין תכשיר החף מתופעות לוואי וכי בכל החלטה טיפולית יש לשקול את התועלת משימוש בתכשיר אל מול הסיכון הפונטציאלי.

03/04/2017 | 23:23 | מאת: תומר

תודה לך על תשובתך.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי