פירצטאם - בחינה מעמיקה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

22/11/2016 | 21:17 | מאת: בתיה

שלום רב עבור מה משמשת התרופה פירצטאם? האם יכולה לסייע בהקלה על כאבים? האם מדובר בתוסף או בתרופה? האם מותר השימוש בה בארץ? תודה רבה בתיה

פירצטאם – PIRACETAM הינו תכשיר נוירולוגי שאינו מאושר כתרופה בישראל ואף לא בארצות הברית (שם הוא אף לא נכנס תחת ההגדרה של "תוסף תזונה"). המשווקים שלה טוענים שהיא יעילה לטיפול בדמנציה, דכאון וחרדה. התכשיר אינו תרופה וככזה המידע אודותיו מוגבל. חסרים מחקרים מבוססים המעידים על יעילותו ובטיחותו ולכן אין לנו אפשרות לספק מידע נוסף.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי