דיספפסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

23/11/2009 | 20:07 | מאת: זהבית

אני סובלת מזה חצי שנה מכאבי בטן באזור הקיבה עם תופעות לואי של תחושת הקאות , גרבסים ונפיחות . יש רגעים שפשוט אני מתה מכאבים ומתאפקת לא לבכות .. הלכתי לרופא משפחה ועשיתי את בדיקת הנשיפה - היא יצאה חיובית , שלחו אותי לגסטרו והוא נתן לי טיפול משולש ב hp למשך שבוע , וזה לא ממש עוזר.... מה אני יכולה לעשות ?

29/11/2009 | 22:45 | מאת:

היי זהבית לא תמיד הטיפול עוזר ב"מכה ראשונה" ולפעמים צריכים לחזור על טיפול שני ושלישי (בהחלפת תרופה זו או אחרת), אל תתיאשי! בסוף זה יסתדר. חשוב לעשות בדיקת ביקורת כמה זמן אחרי הפסקת הטיפול (הרופא בוודאי אמר לך). תרגישי טוב והרבה בריאות