הפרעות עיכול-כאבי בטן ושילשול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

04/10/2009 | 12:16 | מאת: משה

בני בן ה12 סובל ממחושי בטן כבר שבועיים ימים, הסימפטומים: הרגשת קבס,רצון להקיא,שישול, קיבה רכה,כאב בטן בחלק העליון של הבטן לכן, מתקשה ללכת לביהס, רוצה להיות קרוב לבית השימוש- בפועל הולך כחמש פעמים ביום בפועל מצליח להוציא משהו רק פעמיים זה התחיל בראש השנה -כאשר הקיא לאחר ארוחת החג- הוא איננו אכלן גדול מאד סלקטבי- מצב הגופני שלו טוב מה עושים?

06/10/2009 | 12:20 | מאת:

היי משה, לדעתי אתם חייבים לפנות לרופא ילדים או רופא משפחה לבירור, גם אם אין חום ולעשות בדיקות. חבל על כל יום שהילד סובל ורצוי לטפל בהקדם. הרבה בריאות