עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

10/09/2009 | 16:52 | מאת: עינת26

שלום בעבר הייתי נוטלת משלשלים בעקבות עצירות כרונית. לפני כשנה הפסקתי לחלוטין את השימוש בהם, ומאז עליתי במשקל ועם זאת בעיקר בימים כאשר אין לי יציאה נוצרות לי בצקות בכול הגוף (פרצוף, ידיים, רגליים, כתפיים ואף בטן). ממה זה נובע? האם זאת אי ספיקה של הכליות? וורידים? עשיתי בדיקות דם ובדיקות חלבון בשתן, איסוף שתן, קרישיות יתר, אקו לב ובדיקות אלרגיה- והכול יוצא תקין. איך מונעים מהתופעה לקרות ומה סביר להניח שהגורם לבעיה? תודה רבה

10/09/2009 | 19:17 | מאת:

היי עינת אם היה מדובר באי ספיקה של הכליות כבר היו רואים בבדיקות והיית מרגישה רע מאד, זה לא דבר שבא והולך. עם זאת, ברור שמשהו בגוף שלך יצא מאיזון וצריך לשפר לך את ההרגשה. בצקות ואגירת נוזלים קורות פעמים רבות אחרי אכילת כמות משמעותית של פחמימות וסוכרים. האם שמת לב לקשר מסוים בין סוג האוכל והבצקות? מכיוון שהבדיקות שלך היו תקינות הייתי הולכת לנטורופתית במרפאות לרפואה משלימה של קופת חולים. אולי זה כיוון שיכול לעזור לך. תרגישי טוב