סובל מכאב כרוני ...מזה שנים (10) האוריינטציה אפיג

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

05/09/2009 | 17:09 | מאת: דור ג.

שלום 46 סובל מכאב כרוני ...מזה שנים (10) האוריינטציה אפיגסטרי/חזה נתגבר מאד בימים אלו ...(ככל הנראה גם בשל סטרס.... ללא אבחנה כלשהי !!! וללא טיפול !!! ברקע: בקע סרעפתי...קטן אבחנת בריום...? אבני מרה- טענה א-סימפמתי ! עצירויות -נטייה מלאות / תפיחות/גזים מעי רגיש/רגיז ....? סטרס .... לאן לפנות כל המרפאות מכונים ללא אבחנה ....! היפריקום ? דעה ? הידרוקולון ...? רופאי הגסטרו טוענים ...חסר משמעות אודה הכוונתי !

07/09/2009 | 18:34 | מאת:

היי דור. אוי, איך שאני אוהבת את ה"חסר משמעות" הזה של רופאים! ברור, זה חסר משמעות בשבילם, לא להם כואב! יש במכוני הגסטרו בבתי החולים מרפאות מיוחדות למעי רגיז, שמטפלות בצורה הוליסטית, כולל טיפול תזונתי, תרופתי וטיפול בסטרס. למשל: http://www.gastro.org.il/120/278.htm#tifkudiyot אני לא יודעת אם אתה מתכוון שגם במקומות כאלה לא מצאו פתרון. אני אישית לא מאמינה בהידרוקולון, זה לא פתרון לטווח הארוך. אפשר לנסות תוספי פרוביוטיקה איכותיים, למשל, vsl3 שחוזרים לשווק בקרוב בארץ. לפעמים תרופות ממשפחת ssri יכולות לעזור. אפשר גם לפנות לטיפול נטורופתי במרפאות לרפואה משלימה בקופות החולים (ולהיזהר משרלטנים). לא בטוחה שחידשתי לך משהו. הרבה בריאות

08/09/2009 | 16:22 | מאת: נעים

ליהיא שמעתי שהמוצר VSL כבר זמין בארץ. הבנתי שהוא היה פה בעבר. האם את מכירה אותו? האם הוא באמת נחשב לפרוביוטיקה איכותית? אני סובל ממעי רגיז. ניסיתי בעבר כמה פרוביוטיקות, חלק ללא הצלחה, חלק עם הצלחה כזו או אחרת. תודה נעים