הליקובקטור ונפיחות בלתי נסבלת.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

10/05/2009 | 15:40 | מאת: שלומית

היי, שמי שלומית ולפני כחודש לאחר בדיקת הנשיפה אובחן אצלי החיידק "המהולל" (אני לא חושבת ששנאתי מישהו כמו את החיידק הזה ומה שהוא עושה לי) של הליקובקטור אצלי בקיבה התוצאה היתה 58. קיבלתי את הטיפול המשולב של שלושת הכדורים, כולל לוסק, ושני כדורי אנטיביוטיקה, הטיפול הקשה הסתיים אחרי 7 ימים ולי נראה ללא כל תוצאה. אני מתעוררת בבוקר, הדבר הראשון שאני עושה זה לשתות את הלוסק על קיבה ריקה, 6 בבוקר, עוד לא פתחתי עיניים אני שותה אותו עם כוס מים, ו... בום מתנפחת לי הבטן, שלא לדבר מה שקורה לי במשך היום הנפיחות חונקת אותי, לא נותנת לי לנשום, כמו בהיריונות אפשר לשים איפה שהקיבה ברום הבטן, 4 אצבעות לכיוון הנפיחות , הבטן יורדת למטה, בכבדות ,שאני ממש אבל ממש רוצה לתאר ולא מצליחה. זה הורס לי את שגרת החיים, אני לא מצליחה לעשות כלום, זה נראה כאילו היריון בחודש 6 . אנא ממכם תייעצו לי מה לעשות כי אני מרימה ידיים. תודה שלומית.

11/05/2009 | 16:49 | מאת:

היי שלומית, תראי, הרבה פעמים מחזור טיפול אחד לא עוזר וצריך להחליף. לא רוצה לדכא אותך, אבל לפעמים גם מספר מחזורים לא עוזרים ולוקח זמן עד שמוצאים את הקוקטייל הנכון. את צריכה להתייעץ עם רופא גסטרו מומחה, כי אולי יש עוד סיבות לנפיחות מעבר להליקובקטר. בכל מקרה, סבלנות ואל ייאוש! בסוף תמצאי הקלה. הרבה בריאות