אימורן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/11/2008 | 15:53 | מאת: נעמה

אני לוקחת אימורן מזה כשבועיים, בשל מחלת הקרוהן ונתקלתי בתופעה מאד מוזרה ומאחר שעשו לי סדרת בדיקות במיון, הוחלט כי אין לי חיידק בדרכי השתן : על אף שיש לי דימום בעת מתן שתן מידי פעם, בערך פעם ביומיים ובעיקר בבוקר, ויש לי חום גבוה בשעות הערב, אני חשה גם בחולשה ובכאבי שרירים עזים, ספירת הדם תקינה לחלוטין, האם יתכן שזה בגלל האימוראן, תודה מראש.

21/11/2008 | 12:47 | מאת:

היי נעמה, אני עצמי (עדיין) לא לקחתי אימוראן ולכן אנילא מתמצאת בתופעות הלוואי שלה. ידוע לי שיש לה הרבה, כולל כאבי שרירים ותחושת מחלה. לא ידוע לי על השפעה על השתן. מציעה לך לשאול בפורום תמיכה של קרוהן קוליטיס ב-YNEt, יש שם תנועה ערה של חולים. הרבה בריאות http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2230-18115,00.html

02/12/2008 | 01:43 | מאת: נטי

אין לאימורן תופעות לוואי מיוחדות, אני לוקחת את זה 15 שנה.