יאוש מחץ ואולי למישהוא יש רעיון מניסיון?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

31/10/2008 | 20:20 | מאת: מ

שבת שלום ליהיא וסליחה שככה התפרצתי להשתפך בפורם :-) הבעיה כזו, כבר שבוע ימים שוב פעם יש הפרשה מזוהמת וצהובה מה PEG וסליחה על התיאור כמה שהתרעתי התלוננתי האחות בקופת חולים אומרת אני לא רואה הרופא משפחה נתן איזו משחה די חלשה ואמר שלא נורא. היאוש מחץ שלא לוקחים את זה ברצינות כשרק לפני שבועיים השתחררתי מאישפוז ארוך של שבועיים במחלקה כירוגית בגלל אבצס ב PEG שנאלצו לפתוח... וגם אז היה הסיפור אותו דבר בדיוק כמו עכשיו. אין לי רעיון מה לעשות אם הם לא רוצים לטפל ... ותור למרפאת גסטרו רחוק לא שאני "בונה" עליהם הרבה בפעם קודמת אמרו לא לקחת אנטיביוטיקה לא צריך כלום ובסוף נגמר רע כשאושפזתי. אולי מישהו יש לו רעיון מניסיון? סליחה מראש על אורך המכתב, פשוט רגע של השתפכות ורצון לשמוע רעיונות אין לי כבר כוח גם החולשה גם הכמות של ההפרשה וגם הכאבים האלה שהולכים וגוברים מה אגיד קשה לשבת כל היום טיפה בקיפול ולא ישר אבל מקל את הכאב הנורא אפילו עם האוכל או שתיה זה די מכאיב וממש אבל ממש רע לי לחשוב על עוד סבב כמו קודם שהגיע עד מצב של אי אכילה שבוע מהכאב שבת שלום ותודה על הסבלנות מ

06/11/2008 | 07:35 | מאת:

היי מ. קודם כל, את לא מתפרצת לפורום, זאת בדיוק המטרה שלו :) התאור שלך את מה שאת עוברת מאד נוגע ללב, אני נזכרת בתקופה שבן משפחתי היה עם פג, ובכל הסבל שנלווה לעניין. זה ממש לא פשוט וכל הכבוד לך על ההתמודדות. גם לו היו כל הזמן הפרשות שממש אכלו את העור, והוא השתמש כל הזמן בתחבושות גרנופלקס שספחו את הנוזלים וגם במשחה שקראו לה adhesive paste. לפעמים הוא גם היה שם פשוט משחת"דיזיטין" ששמים לתינוקות לפריחות מחיתולים. בנוסף, הטיפול שאת מקבלת בקופת חולים ממש נשמע לא מקצועי ולא מספק. אני יודעת שבבתי חולים (למשל באיכילוב, שם הוא עבר את הניתוח) יש אחות מומחית בסטומות והיא זאת שצריכה להדריך מה לעשות. אני חושבת שאת צריכה לא לסמוך על אחות בקופת חולים ולהתקשר למחלקה כירורגית ולבקש הדרכה או לבוא לשם כדי שהם יראו מה קורה. בכל מקרה, תחזיקי מעמד, ואני מאחלת לך הרבה כוחות והרבה בריאות. תשמרי על אופטימיות, דברים משתפרים.