לליהיא,לדעתי לסיכום מהניסיון והסבל,קינמון עם דבש

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

22/07/2008 | 17:41 | מאת: תומר

ליהיא לדעתי,אני עוד לא יצאתי מזה אבל כף דבש עם כפית קינמון זה הדרך לפתרון כל מחלות המעיים. זה מהמחקירם ומכל הכתבות באינטרנט ובעיתונים וזה בנוסף לחוקנים,פלפל חריף,כורכום,קארי,אורז לבן,בצל ,ירקות כתומים,עגבניות ועוד. אבל,מה שחשוב לדעתי זה שלא מיתיחסים אלינו ברצינות בקופ"ח ומזלזלים שם בצמחי המרפא והנטורופטיה והרפואה המשלימה וכמובן לא חוקים בכלל,לא חוקים ולא נותנים את הקפסולה המצלמת,עשוים קשיים ובמקום למנוע מחלות מחכים שהמחלה תהיה רצינית,נותנים לך לסבול הרבה במקום לעזור לך,זה עם כל הכבוד מחדל וצריך לעשות משהו. .

22/07/2008 | 18:06 | מאת:

היי תומר, לא נסחפנו קצת? כף דבש עם כפית קינמון היא הפתרון לכל מחלות המעיים? אצלי לפחות, נראה לי שזה יוביל מהר מאד רק לעלייה במשקל... :) אני מסכימה אתך שלקינמון יש סגולות ריפוי מסוימות, וחומרים נוגדי דלקת ונוגדי פטריות. אבל מכאן ועד לריפוי קרוהן או קוליטיס הדרך עוד ארוכה. אתה גם לא יכול להמליץ באופן גורף על פלפל חריף, בצל וכו' - שיכולים ממש להזיק לאנשים עם דלקת פעילה. זה הרי כל כך אינדיבידואלי. בנוסף, יש גם התקדמות בדרך שבה מתייחס הממסד הרפואי לרפואה משלימה, עצם זה שיש היום מרפאות משלימות של קופות החולים, שנותנות את הטיפולים האלה בהנחה, אומרת לך הרבה. נכון שלרוב הרופאים אין כבוד לגישה תזונתית, ונכון ששינויי תזונה יכולים לתרום המון, אבל הסיפור הרבה יותר מורכב. תומר, זה שאני לא מסכימה אתך לא אומר שזה לא נחמד להתווכח אתך מפעם לפעם :) רק בריאות לכולנו