טיפול משולש להליקובקטר RIFABUTIN,LANTON,METROGYL

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

19/06/2008 | 00:47 | מאת: עדי מרטין

לדר' (מומחה) שלום רב, אני כבן 38 ,התגלה אצלי לפני כ-שנה וחצי+ החיידק הליקובטר,קיבלתי דאז את הטיפול המשולש ע"י פרופ' בסורוקה שטופלתי על ידו "אמופרדקס" ועוד סוגי של 2 אנטיב' שאיני זוכר אותם...!? הטיפול לכאורה הצליח אחרי בד' נשיפה אחרי חודש (באותו זמן).. לצערי אחרי תקופת מה התגלו שוב תסמיני בעיות בבטן עליונה עד הגרון=צרבות חזקות ,ליחה ובחילות בבוקר ועוד בעיות העונים על תסמיני החיידק !! קיבלתי שוב טיפול משולש ע"י "לנטון" ,"קארין" ומטרוג'יל אם איני טועה.. סיימתי את כל הטיפול אך לצערי אחרי בד' נשיפה נמצא החיידק עמיד לטיפול!!! תוצאה של 13.8 DELTA C ,שוב פעם הייתי חייב לרוץ לפרופ' בסורוקה שירשום לי הפעם טיפול יותר מסיבי לחיידק!! הוא נתן לי "METROGYL" ,"LANTON" ו "LEVO" .. הסתבר שה-LEVO כלל אינו בסל הבריאות והוא עולה נורא יקר (שלא בטוח גם שהיה עוזר לי למגר את החיידק)!! אקצר ואומר שבימים אלה הייתי שוב אצל אותו גאסטרולוג והפעם הוא רשם לי : RIFABUTIN,LANTON,METROGYL !! שאלתי הקריטית כאן הינה האם לקיחת הכדור: RIFABUTIN (כאמור שטיפולו לחולי שחפת!!!)עלול להזיק או יגרום תופעות לוואי או תלות מסוימת עבורי במהלך הטיפול!?? בזמן כתיבת שאלה זו טרם קיבלתי את הכדור מהמרפאה =יש בירוקרטיה לא פשוטה לאישורו מהמחוז וע"י טפסים שונים.. אודה לך על תשובה מקצועית ומהירה לבעייתי זו. בברכה,

20/06/2008 | 16:30 | מאת:

היי, יש כאן טעות בכתובת. השאלה הופנתה לד"ר / מומחה, בוודאי התכוונת לפורום השני המנוהל על ידי רופאי גסטרו: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-904,m-Doctors,a-Forums.html אגב, ממליצה לך לשאול גם בפורום רוקחות ותרופות - תמיכה, http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-669,m-Doctors,a-Forums.html הרבה בריאות