נשירת שיער

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

10/06/2008 | 01:27 | מאת: רעות

שלום עשיתי בדיקות דם לפני מספר ימים והתוצאות יצאו תקינות לפי דבריה של רופא משפחתי. העניין הוא שיש לי נשירת שיער חמורה מאוד, ושמתי לב שהיא התחילה מאז שהפסקתי עם מוצרי חלב (התגלתה אצלי אי סבילות ללקטוז ולפי המלצת הרופא הפסקתי לחלוטין) על אף זאת אני אוכלת דגים ועוד כדי שאקבל סידן. האם יש קשר בין הפסקת מוצרי החלב לנשירת השיער? מודה מראש

18/06/2008 | 13:37 | מאת:

היי רעות, התופעה של נשירת שיער רצינית מוכרת לי מקרוב, ומה שייעץ לי הרופא שלי הוא לקחת תוספי אבץ ולא סידן. כמו כן, חשוב לי לציין שאני לא יודעת למה קיבלת המלצה מהרופא להפסיק לצרוך מוצרי חלב - גם אם יש לך אי סבילות ללקטוז (גם לי!) את יכולה להשתמש בכדורי לקטאזין בכל פעם שאת אוכלת מוצרי חלב. חבל להוציא את זה מהתפריט ולוותר על הסידן, בלי קשר לנשירה. הרבה בריאות

21/06/2008 | 22:30 | מאת: רעות

העניין הוא שהכמוסות לא עוזרות לי, האמיני לי שניסיתי תקופה לא מבוטלת. אך הכאבים ותופעות הלוואי לא איחרו לבוא...