שילשולים ממושכים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

06/06/2008 | 17:50 | מאת: מיכל

היי אני כבת 27 ויש לי כמעט שנה שילשולים מידי פעם יש יציאה רגילה, ואתמול עברתי בדיקת גאסטרו ושם הגיעו למסקנה שיש לי דלקת בקיבה , והמון מיצי מרה בקיבה ונתנו לי 3 סוגי כדורים 2 ביום כל אחד כ6 כדורים ליום . מה לעשות לקחת? לא לקחת? כי זה נראה לי לא הגיוני לבחורה בגילי לקחתת כל כך הרבה כדורים ביום . מה לעשות ?????

08/06/2008 | 15:47 | מאת:

היי מיכל ממש מוזר בעיני שבגלל שלשולים שלחו אותך לגסטרוסקופיה! הבדיקה שעושים בגלל שלשולים היא קולונוסקופיה. האם היו לך תסמינים במערכת העיכול העליונה? בכל מקרה, וזאת תשובה לשאלה השניה שלך למעלה, הטיפול שקיבלת הוא הטיפול המשולש שמורכב משני סוגים של אנטיביוטיקה ותרופה נוגדת חומציות. זה טיפול מקובל במקרה של דלקת בקיבה, כנראה כתוצאה מהליקובקטר פילורי, ואחרי שתגמרי אותו את צריכה לעשות בדיקת ביקורת. לא להיבהל מהטיפול, יש אנשים שצריכים לחזור עליו כמה פעמים עד שהוא עוזר. בכל מקרה, אני לא יודעת מה הקשר לאיידס, רק תדעי שהמון אנשים מקבלים אותו ומחלימים מהר. זה לא משהו יוצא דופן. אם את לא רגועה, תפני לקבל חוות דעת נוספת, זה לגמרי לגיטימי תרגישי טוב הרבה בריאות