קונסיל - סיבים תזונתיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

19/02/2008 | 19:17 | מאת: יע

שלום, קיבלתי היום המלצה לשימוש בסיבים תזונתיים בשם קונסיל לטיפול בתסמונת המעי הרגיז המלווה בשלשולים רבים. על האריזה רשום שהמוצר טוב כנגד עצירות, ולא שלשול, ושהוא נכנס לקטגורייה של משלשלים. אולם, רשום גם שתכשיר זה סופח נוזלים מהמעיים, מה שהגיוני שעוזר לשלשול. האם כדאי לקחת את התכשיר או לוותר, פן הוא רק יחמיר את המצב ?

24/02/2008 | 19:52 | מאת:

היי, שמעתי המלצות על התכשיר הזה כמאזן של יציאות ואכן, הוא אמור להפחית שלשולים ולהקל על עצירויות. האמת, אני מכירה אותו יותר מהכיוון של העצירות, ולזה הוא עוזר מאד. זה תכשיר מצוין ובטיחותי. לדעתי כדאי לנסות בכמות קטנה (בהתחלה רק כפית פעם ביום) ולראות איך התוצאות. כמות כזאת קטנה לא תעשה נזק. הרבה בריאות