נגד קוליטיס EMO של AGEL המלצה ושאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

19/11/2007 | 13:14 | מאת: ג'ק

חברים יקרים,שלום כולם, אחי ואשתו מפיצים מוצרים של AGEL בשרשרת ושמעתי מהם שיש להם חבר בשרשרת שסבל מקוליטיס והמוצר EMO הציל אותו ושהוא נרפא תוך חודש ומפקד נורמלי,אני מנסה רק בימים האחרונים,אני ממליץ לנסות ולספר לחברה,זה עולה משהו כמו 350 ש"ח לחודש.אני סובל ממעי רגיז נורא,נרא רגיז ולא מתפקד,נכה ממש. אני לא מרוויח מזה דבר ומזמן לא הייתי כאן. הנה המייל שלהם: [email protected]

19/11/2007 | 16:38 | מאת: אורן

שלום ג'ק, לצערי אני לא מאמין שהמוצרים יעזרו לך מכיוון שאני גם מכיר את המוצרים ולך יש מעי רגיז אבל שווה לנסות. בלי שום קשר לא חושב שזו הבמה לפרסם בחינם ונכון שאתה לא מרוויח מזה ישירות אבל עדיין זה לא מתאים. ובקשה לכולם, לא להשתמש במונח "להירפא" כי הוא לא נכון!!!

19/11/2007 | 23:04 | מאת: גולשת

.

20/11/2007 | 08:40 | מאת: ג'ק

השאלה שלי היא אם מישהו מכיר את התוסף מזון הזה שהוא תרופה ולמישהו זה עזר ובקשר לפירסומת,כל המציל נפש אחת מישראל כאילו הציל עולם מלא וכדאי להציל גם נפשות שלא מישראל... זה לא בושה להרוויח כסף,בושה להרוויח שלא ביושר,היום עובדים עלינו ואנחנו לא חולים סתם,,כל יום אנו קוראים על תרופה מזיקה ושהיצרנים ה"קונבנציונלים" משלמים פיצויים בגלל מירמה ואונאה וחשוב לפרסם חינם דברים שמצילים חיים.הדמוקטיה בפשיטת רגל ורק כסף מדבר וזו טעות,צריך להוזיל עלויות ולא לחכות למדינה ולקופ"ח שלא תיתן לך תרופה או טיפול שעולה 20,000 ש"ח בחודש ... חברה,יותר לדבר,יותר ביקורת על המימסד,המימסד גם הוא מורכב מבני אדם שעובדים עליהם...

20/11/2007 | 10:08 | מאת: אורן

ותעשה לי טובה... לא צריך להגזים עם המשפטים שלך...מיותר לחלוטין. לפי נקודת מבט שלך כל מי שחושב שיש לו משהו שיכול לעזור צריך לפרסם בפורום ואז זה יהפוך לפורום פרסומי ולא לתמיכה. אני עדיין חושב שזה לא המקום לעשות את זה ואם הייתי מנהל הפורום הייתי מוחק את המייל שלך כי אנשים יודעים איך להשיג את המפיצים של AGEL ולא היו דווקא פונים אליך.

20/11/2007 | 13:44 | מאת: גולשת

לידיעתך - תוסף מזון אינו מוגדר כ"תרופה". כדי לעסוק בתרופות יש ללמוד 7 שנים רפואה! חבל שמשווקים למיניהם, מהללים תכשיר כזה או אחר, כאשר לא למדו במשך שנים על גוף האדם. נסיון אישי במשהו שעזר לך, זה עדיין לא אומר דבר לגבי אחרים, וזה לא רציני להמליץ . יכול להיות שתוסף מסויים נותן הרגשה טובה למישהו, ויופי שכך. אבל מכאן ועד לפרסם הדרך ארוכה.

20/11/2007 | 13:29 | מאת:

בלי להתייחס לנסיון השיווק המסוים הזה, כדאי מאד מאד להיזהר ממכירות שרשרת של תוספים עלומים, על ידי סוכנים עלומים שמתיימרים לרפא אותנו במהירות האור. מישהו נרפא תוך חודש מקוליטיס? נו, באמת.... אני מציעה מכל הלב לא להשתמש בשום מוצר לפני אישור רופא שראה את רשימת המרכיבים שבו. לא פוסלת את זה שמוצרים מסוימים יכולים אכן להניב הקלה, אבל ריפוי מלא? בחייכם... קצת כבוד לאינטליגנציה, לניסיון ולסבל המתמשך של האנשים כאן...

21/11/2007 | 11:02 | מאת: ג'ק

אנחנו מחפשים כל הצלה ואפשר לראות על המוצר בחיפוש בגוגל וגם על החברה וועל המרכיבים ואני לצערי לא סומך על אף אחד ובייחוד לא על מפרסמים בתשלום,בינתיים לא מוצאים לנו בשיטה הקנבנציונלית תרופ אלא מחלות,סליחה על ההומור... שנהיה בריאים,כולם