מפוי כליות

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

16/07/2013 | 14:25 | מאת: לילי

בצעתי מוי כליות DMSA עקב חשד לפרכימה דלה בכליה שמאלית להלן התוצאות כליה ימנית מודגמת במיקום ומנה תקינים עם קליטה קורטיקלית לא אחידה וללא ליקויים ברורים כליה שמאלית מודגמת במיקום ומנח תקינים עם קליטה קורטיקלית לא אחידה ולקוי בקוטב עליון של הכליה תפקוד יחסי מימין 49% ומשמאל51% DMSA שלUPTAKE מימין 11% ומשמאל 12% N=25% TOTAL 23% אבקש לדעת מה אומר המפוי והאם יש לי בעיה בכליות יש לי תור לנפרולוג בעוד חודש בתודה ובברכה לילי

שלום רב, שאלתך צריכה להיות מופנית לנפרולוג זהו פורום של חולים עם סרטן כלייתי בברכה

מנהל פורום סרטן כליה