RCC

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

13/09/2015 | 22:17 | מאת: ג'ודי

דר' ברגר שנה טובה, אני חולת RCC עם גרורות לסקרום ומוקדים לריאות מטופלת בסוטנט שבועיים שבוע עכשיו בהפסקה בזמן האחרון היו לי כאבי שיניים לא מוסברים לקחתי אנטיביוטיקה שבועיים עשיתי צילום פנורמי והראה נגעים בחיך בצד ימין למטה ולאחר מכן CT לאיזור זה והראה גידול במקום אני מחכה לביופסיה שאלתי היא האם סוג הסרטן RCC יכול לשלוח גרורות למקום זה או שעלי לצפות למשהו חדש? האם אני צריכה להיות מטופלת בפה ולסת או אצל אונקלוג? אודה לתשובתך ושוב שנה טובה

02/12/2015 | 23:58 | מאת: ראובן

שלום ג'ודי, אבי חולה במחלת RCC גרורתית ומתחיל בקרוב טיפול ביולוגי בסוטנט אשמח להיות איתך בקשר במייל (אם זה בסדר) על מנת לשמוע ממך על תרופה זו על דרכי התמודדות וטיפים. [email protected] תודה

מנהל פורום סרטן כליה