אפשרות סוטנט

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

09/08/2015 | 21:59 | מאת: נטע

לדר ברגר שלום. חולה מטופלת בסוטנט. מעל שנתיים ויש שיפור משמעותי בגרורות בכבד ובלבלב. לוקחת שבועיים והפסקה שבוע. מתוך 14 הכדורים של השבועיים 10 כדורים של 50 מג.ו-4 כדורים של 37.5 מג. לצערי הרב התחלתי לסבול כאבים קשים בבטן חלק עליון אני חושבת בקיבה.האם לפי דעתך יש מצב להוריד מינון ואם כן לאיזה מינון. ואם אוריד מינון האם הגרורות לא יתחילו שוב להרים ראש. כל בדיקות הדם שלי בסדר גמור

נטע שלום, נראה לי שכדאי לבדוק מדוע יש כאבים עזים בבטן עליונה. יתכן שמדובר בסיבות כגון כיב קיבה או משהו אחר שניתן לטפל בזה בדרכים אחרות ללא שינוי הטיפול. ישנה בהחלט משמעות למינון הסוטנט והייתי משתדל לאור ההצלחה הטיפולית לא געת בו. בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה