תרופה חדשה

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

02/06/2015 | 21:18 | מאת: יאיר

ביום שני הופיע דר שכטר בטלביזיה דיבר משיקגו ואמר בהתרגשות שיש שתי תרופות מדהימות למלחמה בסרטן.האם אתה יכול לבשר שהתרופות האלו יכולים לעזור גם לסרטן הכליה גרורתי.

בהחלט יכולות לעזור לסרטן כליה וגם אנחנו מנהלים כיום מחקר שבו משווים את התרופה המקובלת למחלה (סוטנט) לשילוב שהוצג בארה"ב. יחד עם זאת נדמה לי שלמרות שישנה התפתחות מרשימה, כדאי עדיין להיות מציאותיים ולהבין שהתרופות עוזרות בד"כ לאחוז נמוך של החולים אך עדיין מדובר בצעד גדול קדימה. בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה