בדיקת ct מהיום

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

04/02/2015 | 17:34 | מאת: רוני

בסד לפני עשר שנים עברתי כריתת ערמונית .לפי סיטי מהיום. אדרנל ימני גוש אובלי במימדים אקסיאליים 2.3x2.6 הנגע מכיל מוקדי שומן עוכר האדרה בתוכן מוקדים זעירים העוברים האדרה. באדרנל השמאלי קשרית בקוטר 1 ס"מ סמיכותה לפני הזרקה 6hu. מודגמיםמוקדיפ סקךרוטיים זעירים מפוזרים בעצמות האגן. מרובים מהצפוי לאיים גרמיים חלקם תת קורטיקלים בקוטר 0.8 . לסכום ציסטות בשתי הכליות נגעים בטדרנלים קרוב לוודאי אדנומות מוקדים סקלרוטיים באגן חשודים לפיזור מישני. אודה על קבלת הסבר. תודה

רוני שלום, אני יודע שהתשובה באה באיחור ומתנצל על כך באופן כללי קשה לענות על סמך הנתונים המוצגים על ידך. חשוב שרנטגנולוג טוב יראה את הצילומים, כמו כן כדאי לעשות מיפוי עצמות ובדיקת דם לpsa. חשוב גם לדעת איזה פתולוגיה ואיזה גליסון יצא בניתוח בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה