סיוע בבדיקת p450 לילד בן 6.5

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

12/07/2020 | 09:32 | מאת: בדיקת o450

שלום רב, בני בן 6.5 לומד שיקומי עקב קושי בוויסות חושי ורגשי. כאשר ברקע טראומת אשפוז ארוך וקשה. עקב הופעת חרדות הוא היה בטיפול של פסיכיאטר ילדים ונוער וטופל בפבוקסיל עם תופעות לוואי מאוד קשות. במשפחה יש קרובת משפחה שלה פולימורפיזם ב p450 ואף לה הייתה תגובה קיצונית לפבוקסיל. אנחנו מנסים להבין היכן מבצעים את הבדיקה בארץ אך ללא הצלחה.( רופא משפחה, נוירולוגית המטפלת בילד, אף אחד לא יודע). ראיתי באנטרנט שיש לך נסיון בתחום. אשמח מאוד אם תוכל לסייע לנו בנושא.

שלום רב, אין לי נסיון בזה ואינני יודע כיצד לעזור לך עם זה בברכה

מנהל פורום סרטן כליה