תהליך מצר מקום היפראקוגני בכליה

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

23/10/2018 | 00:42 | מאת: אתי

לד"ר רענן ברגר שלום, היום נערכה לי הדמית US בבטן העליונה לבדיקת התכנות של המצאות אבנים בכיס המרה, ובמקרה נמצא ממצא כליה להלן: "בהיבט הקדמי באזור הבינקוטבי הודגם תהליך מצר מקום היפראקוגני מוגדר היטב בקוטר 3.7 ס"מ אשר לא פורץ את הקפסולה של הכליה. בסריקת דופלקס אין עדות לאספקת דם מוגברת בתוך התהליך. גם בסריקת דופלקס הודגמו זרימות ורידיות חופשיות בוריד הכליה הימני". מה זה אומר ומה הסיכוי שמדובר בתהליך ממאיר, ומה עלי לעשות? תודה רבה, אתי.

28/10/2018 | 18:31 | מאת: אתי

אודה על קבלת פרטים / המלצות על מנתח בשיטה הלפרסקופית לכריתה חלקית של הכיליה, עקב גידול מצר מקום בקוטר 3.7 ס"מ, כמתואר בפנייתי הקודמת לעיל. תודה, אתי.

08/11/2018 | 12:27 | מאת: אנה

הי עברתי לפני שבוע ניתוח לכריתה חלקית של הכליה עקב גידול סרטני. את הניתוח עברתי בבית חולים מאיר כפר-סבא ע"י ד"ר שגיא בשיטה רובוטית. הניתוח עבר בהצלחה, תוך יום קמתי מהמיטה ולאחר שלושה ימים שוחררתי הביתה. ממליצה בחום על המחלקה האורולוגית, היחס היה יוצא דופן. הרופא שניתח אותי בעל ניסיון רב ומנהל המחלקה פרופ' ליבוביץ בעל שם עולמי. בהצליה

שלום רב, זו שאלה שכדאי לפנות לרדיולוגים. אם יש סימן שאלה וחשד כלשהו אז עושים CT וזה בד"כ פותר את הבעיה בברכה

מנהל פורום סרטן כליה