ממצא של ציסטות בכליות לפי אולטרא סאונד

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

03/04/2018 | 15:06 | מאת: מרדכי

שלום, בצילום US נמצא: בכיליה ימנית "ציסטה פרפלבית לא פשוטה עם מחיצות בקוטר 5.5 ס"מ". בנוסף בכיליה שמאלית " ציסטה לא פשוטה בקוטר תחתון בקוטר 4.5 ס"מ". כל היתר תקין. האם זה מסוכן? האם אני צריך לעשות ביובסיה או CT או MRI ובאיזה סדר? האם התזונה שלי צריכה להיות שונה? נא תשובתך.

שלום רב, כל שעליך לעשות זה לפנות לאורולוג מומחה בתחום שיסתכל ויחליט אם יש צורך בCT לאחר מכן לפי תוצאת הסיטי תתקבל החלטה איך ממשיכים בברכה

מנהל פורום סרטן כליה