קרחת קטנה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

25/05/2013 | 12:33 | מאת: אבי

אני משתמש במינוקסי 5 כשנה וחצי והנשירה פחתה אבל עדיין יש לי שיער דליל בקודקוד. בנוסף,פעם בכמה זמן מופיעה לי קרחת קטנה בגודל מטבע(שגודלת) כל עם במקום אחר בראש וגם בזקן. רופא העור המליץ למרוח קרם ELOCOM ואמר שיצמחו שוב שיערות במקומות שציינתי אבל עדיין אין שיפור. אודה לעצתך

26/05/2013 | 22:40 | מאת:

ארי שלום, לפי תאורך נראה שאתה סובל מהתקרחות שנובעת מכמה סיבות.הייתי ממליצה לך לפנות לרופא העור המטפל ולבקש הסבר על מצבך. כמו כן רצוי לציין בפני הרופא את חוסר השיפור לאחר שימוש במשחת אלוקום ולבקש המלצות על המשך טיפול.