השתלת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

14/05/2013 | 11:04 | מאת: שושי

שלום,אני בת 45, תמיד היה לי שיער דליל, לא חווה נשירה באופן מיוחד אך חוששת מהווצרות אזורים בהם תבצבץ הקרקפת מבעד לשיער הדליל בהמשך חיי. האם יש מה לעשות?

21/05/2013 | 14:32 | מאת:

שושי שלום, אם מצבך יציב ואין נשירה משמעותית מומלץ רק להמשיך ולעקוב. במידה ותתרשמי בשלב כלשהו כי מתחילה נשירה והתהליך מתקדם ניתן לנסות טיפול בספריי מינוקסידיל. באזורים דלילים שאינם מגיבים לטיפול במינוקסידיל ניתן לשקול טיפול בהשתלת שער בשיטת NHI ולשם כך מומלץ להגיע ליעוץ מסודר בכדי לקבל המלצות אישיות לטיפול.