נגישות
נגישות

פרופסיה

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

08/04/2013 | 22:21 | מאת: איתמר

שרון שלום לפני כשנתיים השתמשתי בפרופסיה למשך כתשעה חודשים. היא לא עזרה לי. כיום הנשירה צברה תאוצה ואני חרד שבקרוב מאוד אשאר ללא שיער. כשאני מנער את השיער בכיור אני מבחין בסביבות השלושים שיערות. נוצר לי מפרץ ענק ברוחב שני סנטימטר שמתחיל מהקדקוד וממשיך עד למצח וכל זה רק בחודשיים האחרונים. האם להערכתך ישנה אופציה שאם אחזור להשתמש בפרופסיה היא יכולה לעזור? ואולי טיפול בשיטת מזותרפיה יכולה לעזור?

לקריאה נוספת והעמקה

איתמר שלום רב, את מה שנשר, לא ניתן להשיב באמצעות תכשירים. השימוש בפרופסיה עוזר כדי לעכב את הנשירה, בדיוק כמו המינוקסי. אך לפרופסיה יש תופעות לוואי רבות ולכן איני ממליצה להשתמש בתרופה זו. אני מזמינה אותך להגיע לקליניקה שלנו "לייזר קומפני" ברמת החייל ופגישת ייעוץ מול מומחה שייתן לך הצעת מחיר להשתלת שיער בשיטה שלנו. 1800-557755 בברכה

14/04/2013 | 23:20 | מאת: איתמר

האם להערכתך אם אחזור להשתמש שוב ברופסיה היא אכן יכולה לעזור לי למרות שניסיתי למשך תשעה חודשים והיא לא עזרה? ומהם תופעות הלוואי הרבות שאליהם את מתכוונת?