שיער דליל וחלש , והשתלת שיער !!

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

27/03/2013 | 14:25 | מאת: לירן מדינה

שלום ,אני בן 20 ישלי שיער דליל וישלי נשירה לא חזקה ממש , אבל בעוד פחות משנתיים תהייה לי קרחת ממש ! עכשיו איך אפשר לטפל בזה ? האם יש חומר או תרסיס או תרופה שתיזום בצמיחת שיער משמעותית תוך כמה חודשים ? ואם לא אז מה הוא טווח המחירים של השתלת שיער ?

14/04/2013 | 11:25 | מאת:

לירן שלום רב, נכון להיום אין תרופה אשר יוזמת צמיחה של שיער. מה שאני ממליצה לך הוא להשתמש בתכשיר הנקרא מינוקסי 5% פעמיים ביום, כדי לשמור על השיער שלך, ולהאריך לו במעט את תוחלת החיים. יש לציין כי התרסיס לא ישמור על השיער לחלוטין מפני נשירה, אלא רק יעכב את המצב. בנוסף, אני מזמינה אותך להגיע לקליניקה שלנו ברמת החייל, להיפגש עם יועץ מומחה שייתן לך הסבר מפורט על השיטה שלנו, וכן הצעת מחיר בהתאם למצבך. בברכה