לייזר קומפוני

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

19/03/2013 | 11:33 | מאת: גל

לייזר קומפוני שלום : האם לנשירה במפרצים ובקודקוד יש טיפול? והשתלת שיער האם שאתה עם שיער קצוץ אז רואים שזה השתלה ומה המחירים בערך, ומה לנקוט בינתיים לשמור על השיער?

19/03/2013 | 11:42 | מאת:

גל שלום רב , פורום זה עוסק בעיקר בשאלות מקצועיות הקשורות לתחום השתלת השיער ולכן אני לא אדון וזהו אינו תפקידי כמובן בנושאים כספיים כגון עלות ומחירים. מעבר לכך , השתלת שיער נשקלת רק לאחר שאספנו מספר פרמטרים לגבי המטופל עצמו , בין היתר: גיל , מצב בריאותי , מצב ההתקרחות וכו'. לשאלתך, בהחלט ישנו טיפול העונה על התקרחות באזור הקודקוד ומפרצים. בחודשים הראשונים השיער המושתל נראה מעט קופצני , אך בחלוף הזמן נראה טבעי לגמרי. לעת עתה , אני ממליצה לך להפגש עם רופא עור ולקבל המלצות ממנו על תכשירים כגון פרופסיה ו/או מינוקסי 5 המוצעים בבתי המרקחת השונים. בהצלחה , ד"ר שרון דוברובסקי

19/03/2013 | 12:07 | מאת:

גל שלום רב , פורום זה עוסק בעיקר בשאלות מקצועיות הקשורות לתחום השתלת השיער ולכן אני לא אדון וזהו אינו תפקידי כמובן בנושאים כספיים כגון עלות ומחירים. מעבר לכך , השתלת שיער נשקלת רק לאחר שאספנו מספר פרמטרים לגבי המטופל עצמו , בין היתר: גיל , מצב בריאותי , מצב ההתקרחות וכו'. לשאלתך, בהחלט ישנו טיפול העונה על התקרחות באזור הקודקוד ומפרצים. בחודשים הראשונים השיער המושתל נראה מעט קופצני , אך בחלוף הזמן נראה טבעי לגמרי. לעת עתה , אני ממליצה לך להפגש עם רופא עור ולקבל המלצות ממנו על תכשירים כגון פרופסיה ו/או מינוקסי 5 המוצעים בבתי המרקחת השונים. בהצלחה , ד"ר שרון דוברובסקי