נשירת שיער נשים

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

18/03/2013 | 13:33 | מאת: מאירה

שלום לכם יש לי נשירת שיער גנטית וקראתי באינטרנט ולפי מה שהבנתי הטיפול היחיד לנשירת שיער גנטית לגברים היא פורפורסיה ולנשים מינוקסי 5 אך השתמשתי במינוקסי 5 ולא עוזר לי מה עושים במצב כזה?פשוט נונתים לשיער לנשור? בבקשה עזרו לי האם יש עוד פיתרון לשמירה על המצב הקיים של השיער תודה רבה

19/03/2013 | 11:29 | מאת: מאירה

למה התעלמת משאלתי?

19/03/2013 | 11:35 | מאת:

שלום רב אמירה, ראשית כל , חברת התרופות המייצרת את המינוקסי , תרימה , ממליצה את המינוקסי 2 לנשים ואילו את ה 5 לגברים . הייתי ממליצה לך לעיין בעלון הצרכן ואף להתייעץ עם רופא עור/ משפחה שלך לגבי המשך הטיפול בתכשיר הספציפי. בנוסף , אני ממליצה לבצע בדיקות דם ולהציג את התוצאות לרופא עור/משפחה שלך , נשירה לעיתים , בפרט אצל נשים , מאיצה כתוצאה מתהליכים הורמונליים אשר הגוף חווה. יכול שעברת טראומה מסוימת לאחרונה , יכול שאת אחרי לידה או שינויים הורמונליים טבעיים המתרחשים בגופך. בכל אופן , ההמלצה העיקרית היא אכן לבצע בדיקות דם ולהציג את התוצאות בפני רופא עור/רופא משפחה על מנת להמשיך את מחקר התופעה. מאחלת לך המון הצלחה , ד"ר שרון דוברובסקי.