שיער דליל?

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

30/05/2014 | 15:33 | מאת: אלון

שלום, אני בן 21 מטופל בראוקוטן, שמתי לב לאחרונה שמעל המצח הפס הקדמי של השיר צפוף יותר משאר השיער מעל הראש. הקרקפת שלי מעט יבשה ואבא שלי התחיל להקריח רק בגיל 50. האם ראוקוטן יכול לגרום להתקרחות גברית מוקדמת? האם נשירת שיער מראוקוטן היא זמנית? האם זה הגיוני שנולדתי עם שיער צפוף יותר בקדמת הראש? האם רופא עור יכול לאבחן האם ישנה התקרחות גברית? אשמח לתשובות לשאלות, תודה מראש!

10/08/2014 | 18:38 | מאת:

שלום אלון, בנוגע לתופעות לוואי של הכדור מומלץ לפנות לרופא המטפל ולהתייעץ איתו על כך. רופא עור בהחלט יכול לאבחן אם מדובר בהתקרחות. ולה פוליקרפוב, יועצת לשיטת NHI לייזר קומפני