עלות השתלת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

03/05/2014 | 21:49 | מאת: עמית

שלום. אני בן 25 ומתקרח מזה 7 שנים. ניסיתי בערך את כל הטיפולים האפשריים מלבד פרופסיה - מינוקסי, מסרק לייזר, שמפו ניזורל, רולר סיכות ואולי עוד כמה. יכול להיות שהטיפולים מצליחים להאט את המצב, כי ניתן לומר שבשנה האחרונה לא היה כמעט שינוי לרעה במצבי. מלבד המפרצים השיער בשאר הראש שלי לא מלא במיוחד, אבל "נסבל". העניין הוא שהמפרצים מאוד מפריעים לי וגורמים לי לדימוי עצמי נמוך, ורציתי לדעת, כמה להערכתך תעלה לי השתלת שיער במפרצים (להערכתי אני בשלב 2 בסולם נורווד). תודה רבה.

21/05/2014 | 16:44 | מאת:

עמית שלום, ד"ר שרון נמצאת בחופשה ותענה לשאלתך בהקדם המחיר הינו פונקציה של מס' גורמים, שטח הטיפול, הטקסטורה של השערה וציפיית הלקוח. על מנת שנוכל לענות לך באופן מקצועי לשאלתך הנך מוזמן להגיע לפגישה אישית במרפאה, שם ינתן לך מידע מלא בנושא והצעת מחיר מדוייקת המתאימה לך. ולה פוליקרפוב, יועצת לשיטת NHI לייזר קומפני